Bredängs centrum 1983

Lördag förmiddag och vi skulle åka till mormor och morfar.

Jag hade suttit och tittat på stjärnornas krig som var inspelad från tv redan 5-6 gånger senaste veckan och idag var det dags att införskaffa sig några figurer från den nya filmen som precis hade släppts. Return of the jedi hette den visst egentligen men i Sverige sa vi Jedins återkomst.

Leksaksbutiken var full med leksaker från den nya filmen och jag hade riktigt svårt att bestämma mig men efter säkert 30 minuters velande satsade jag på figurerna med flest tillbehör

Mina barndomsbeaters

 

Så sjukt glad när jag kom ut ur butiken med en Ewok Logray medicinman och prinsessan Leia utklädd till prisjägare ”bousch disguise” av bara farten köpte jag oxå en ”minirig” MTV-7 (dessa meningslösa småskepp var inte ens med i filmerna men kenner tyckte nog att det var en bra ide att sälja lite billigare saker oxå).

Nu som en vuxen samlare har jag givetvis köpt på mig dessa tre ikoner i original förpackningar

men det är andra inlägg

Logray

leia bousch

MTV-7

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *